“Doelgerichte ondersteuning
met supersnelle service”

Complete stalinrichtingen verzorgen: dat is de voornaamste expertise van Sleegers Farm Equipment. Bij dit proces komt nogal wat kijken. Dankzij het ERP-systeem van Sleegers Software & Consultancy verloopt het gehele proces nu gestroomlijnd, van offerte tot facturering.

Werken bij Sleegers Farm Equipment kent vele facetten. Het installatiebedrijf – al bijna een halve eeuw een begrip in de agrarische wereld – houdt zich bezig met alles wat komt kijken bij een stalinrichting: van voedersystemen tot drinksystemen en van klimaatregeling tot pluimvee huisvesting en silo’s. Daarbij hoort ook veel contact met klanten. Een overzichtelijk en duidelijk softwaresysteem is daarvoor onontbeerlijk.

Verkoopmedewerker Bart van de Ven legt uit: “Naast het installeren van stalinrichtingen leveren wij veel stalonderdelen. We hebben immers een groothandelsfunctie voor pluimveebedrijven. Daarbij gaat het ook om de aanleg van automatiseringssystemen, drinklijnen en voerlijnen. Het werk bestaat dus uit verschillende voorzieningen en handelingen. Daarvoor hadden we een softwaresysteem nodig dat die veelheid aan werkonderdelen voor ons helder inzichtelijk kon maken.”

Gebruiksgemak

Deze complexe bedrijfsprocessen vroegen om een duidelijk en overzichtelijk softwarepakket, waarbij de kennis van Bart Sleegers goed van pas kwam. Van de Ven: “Bart kent ons bedrijf door en door, hij heeft zelfs enkele jaren voor ons gewerkt. Dat maakt de samenwerking ideaal. Hij heeft ons met Plan-de-CAMpagne een passend softwarepakket geadviseerd dat naadloos aansluit bij onze behoeftes. Het pakket kent veel gebruiksgemak en verwerkt binnen no-time onze voorraadgegevens.”

Korte lijntjes

Het pakket biedt maatwerk, aldus Van de Ven: “De mogelijkheden van Plan-de-CAMpagne zijn zeer divers. Onze medewerkers kunnen er binnen hun eigen afdeling prima mee uit de voeten; het is per profiel in te richten en uit te breiden. Bovendien geeft het ons een schat aan informatie wat betreft sales-, voorraad- en projectmanagement. En als je iets specifieks wilt weten, biedt het programma een rapportage op maat.”

Mocht er toch iets onduidelijk zijn, dan zijn de lijntjes kort, vertelt Van de Ven: “We zijn uitermate tevreden over de samenwerking. Dankzij de doelgerichte ondersteuning van Bart worden problemen binnen korte tijd opgelost. De service is supersnel. Dan zegt Bart: ‘Blijf er maar even bij, dan leg ik het meteen even uit.’ Een probleem is dan binnen een kwartier verholpen.”