“Optimale grip op alle lopende projecten”

Of het nu gaat om een badkamer bij een particulier of een nieuwbouw project met 300 woningen, Loomans Tegelzettersbedrijf draait er haar hand niet voor om. Deze varia aan verschillende opdrachten en projecten vraagt een strakke opvolging en controle. Met Plan-de-CAMpagne ERP software heeft iedereen binnen de organisatie de juiste informatie op het juiste moment.

“Onze projectadministratie voerden we in Excel. Op zich werkte dat prima, maar we begonnen het overzicht te verliezen door het toenemend aantal projecten. De kans op fouten werd groter en er was behoefte om met meer mensen in één geïntegreerd systeem te kunnen werken” Aldus Robert Hurkmans, algemeen directeur van Loomans.

“Het kwam nogal eens voor dat we tegels te laat bestelden voor projecten, omdat we daar niet aan werden herinnerd. Ook was het erg tijdrovend om rapportages over meerder projecten te maken of bijvoorbeeld de positie van het Onderhanden Werk te bepalen.”

Proof of Concept

Sleegers Software & Consultancy werd benaderd om te zoeken naar een geschikte oplossing. Al snel werd duidelijk dat er binnen Loomans de behoefte groeide naar een geïntegreerde bedrijfssoftware oplossing. Middels een PROC (Proof of Concept) is Bart hier samen met Robert Hurkmans mee aan de slag gegaan. Al snel bleek de toegevoegde waarde van Plan-de-CAMpagne voor Loomans groot, zodat een snelle verdere uitrol van de bedrijfsoftware volgde.

Hurkmans: “Het is nu eenvoudig geworden om snel een offerte te maken. Onze klanten zijn daar erg enthousiast over. Omdat de gehele projectadministratie geïntegreerd is en alle betrokken medewerkers daar in kunnen werken, zijn we elk uur helemaal up-to-date en kan het management snel beslissingen nemen.”

Optimaliseren

Over de samenwerking is Hurkmans enthousiast: “Na een geslaagde implementatie is er nog erg veel ruimte voor verdere verbetering. Daardoor blijven we nog steeds behoorlijke stappen maken. Sleegers Software levert kwaliteit en is direct beschikbaar voor alle vragen die we hebben.”