Software Consultancy

Zoveel keuzes en mogelijkheden: een goede consultant die het klappen van de zweep kent, dat zou ik fijn vinden.

Wij kennen dat klappen van die zweep. Sterker nog, we weten dat te combineren met onze bedrijfskundige achtergrond. Dat geeft u de garantie dat we onze consultancy met kennis afstemmen op uw bedrijfsvoering. Dat geldt voor kleine én voor grotere MKB bedrijven.

De software kiezen, inrichten en gebruiken: veel MKB bedrijven doen dat zonder dat ze voldoende kennis hebben van de materie. Dat is jammer want daarmee verdwijnt ook de kans op optimaal gebruik.

Sleegers Software & Consultancy is voor deze bedrijven een partner die kan sparren, adviseren en begeleiden. Wij werken vanuit een bedrijfskundige achtergrond en kunnen ons beroepen op een brede ervaring bij MKB bedrijven.

We hebben zicht op de mogelijkheden van de software en de kansen die dat voor u kan opleveren.

Als consultant en projectmanager betrekken we graag uw andere (IT) leveranciers bij onze begeleiding, om alle aspecten zo breed mogelijk in kaart te brengen.

Praktisch en bruikbaar

Er zijn vele mogelijkheden om uw bedrijfsprocessen met slimme oplossingen een impuls te geven.
Dat is een kwestie van heel doelgericht denken en ontwikkelen, iets waar we bij Sleegers Software & Consultancy goed in zijn. Met onze MKB-achtergrond hebben we immers een voorkeur voor een praktische aanpak en bruikbare resultaten.

Meer weten? Bel: 0493 – 82 09 94

 Sparringpartner voor software vraagstukken