Plan-de-CAMpagne ERP Software

Alle gegevens van mijn bedrijfsproces zijn er wel, maar hoe krijg ik die snel én goed omgezet naar bruikbare informatie, voor mij én mijn medewerkers?

Sleegers Software & Consultancy kent de mogelijkheden van bedrijfssoftware als geen ander.

ERP software van Plan-de-CAMpagne, eventueel in combinatie met accountview, heeft onze voorkeur.

De implementatie, het projectmanagement, de koppeling met andere software: wij zijn flexibel en zetten onze kennis in om dé oplossing te realiseren die specifiek bij uw bedrijf past. 

Offertes, orders, voorraad, planning, inkoop, capaciteit, productie, facturering: om de concurrentie het hoofd te bieden is efficiënt werken vaak van levensbelang.
Ook bij plotselinge veranderingen – zoals een grote onverwachte order – moeten inkoper, planner, werkvoorbereider en directie de nodige wijzigingen goed kunnen analyseren om vervolgens de planning efficiënt aan te passen.

Met Plan-de-CAMpagne – speciaal voor de maakindustrie en aanverwante bedrijven - zijn alle bedrijfsprocessen ondergebracht in één systeem. Dat betekent procesverbetering, hogere leverbetrouwbaarheid en tijdwinst.

Sleegers Software & Consultancy heeft vertrouwen in Plan-de-CAMpagne als tool om bedrijfsprocessen in de maakindustrie te automatiseren en te optimaliseren.
Voor de koppeling met een financiële administratie maken we graag gebruik van Accountview.

Sleegers Software & Consultancy levert niet alleen Plan-deCAMpagne software maar zorgt – eventueel in overleg met andere leveranciers die betrokken zijn bij uw bedrijfssoftware – ook voor een uitstekende implementatie.

Veranderingstrajecten inzetten? We nemen graag alle mogelijkheden van onze software en onze consultancy mogelijkheden met u door. 

Meer weten? Bel: 0493 – 82 09 94

Praktische oplossingen voor specifieke problemen